Ergoline 1600

De nieuwste Ergoline in onze zonnebankcentra is de Ergoline 1600. Deze moderne zonnebank is geschikt voor de gevorderde gebruiker. Naast mooie bruiningsresultaten biedt deze zonnebank ook tal van extra’s om uw sessie extra aangenaam te maken. Uniek aan de Ergoline 1600 is de combinatie tussen UV- en rood licht, waarmee u uw huid gelijktijdig bruint en verzorgt.

Op allebei de locaties van Zonnestudio Sundreams - in Dordrecht en Papendrecht - kunt u plaatsnemen onder de Ergoline 1600. Een sessie van maximaal 20 minuten kost 13 euro.

 

De nieuwste Ergoline

Voor een constante temperatuur tijdens de zonnebanksessie is de Ergoline 1600 voorzien van Climatronic PLUS en een gesloten bruiningstunnel. Verder is de de zonnebank uitgerust met Comfort Cooling Plus, Aqua Fresh & Aroma en een 3D-Sound-System. Het Multi Relax ligvlak zorgt ervoor dat u heerlijk comfortabel van de sessie kunt genieten. Verder is de zonnebank voorzien van een LED Light Show met meer dan 1.400 High Performance LED’s.

 

Eenvoudige bediening

Zelfs als u voor het eerst gebruik maakt van de Ergoline 1600 zult u versteld staan hoe eenvoudig het is om deze zonnebank in te stellen. Heeft u toch nog vragen over de bediening? Dan kunt u natuurlijk altijd één van onze medewerkers aanspreken. Wij assisteren u graag. Ook kunt u bij ons terecht voor een gratis huidanalyse, waarmee wij kunnen bepalen welke zonnebank het beste bij uw huidtype past.

Privacy policy / Cookiebeleid / Made by: Opticlick.nl

Openingstijden


Maandag tot vrijdag van 10.00 tot 22.00.
In het weekend op zaterdag van 10.00 tot 20.00.
Op zondag van 11.00 tot 20.00.