Ergoline 800

De Ergoline 800 is een uitstekende keuze voor de gevorderde gebruiker. De zonnebank is voorzien van 50 UV-lampen met Advanced Performance-technologie die garant staan voor een zeer goede bruiningsresultaten. Vier gezichtsbruiners en drie extra UVB spaghetti-lampen zorgen voor een mooie egale kleur over uw hele lichaam.

Bij Zonnestudio Sundreams in Papendrecht kunt u voor 10 euro maximaal 20 minuten zonnen onder deze moderne en comfortabele zonnebank.

 

Genieten onder de zonnebank

De Ergoline 800 heeft een grote, fel verlichte bruiningstunnel. U kunt kiezen uit een groot aanbod lichtprogramma’s. De Ergoline 800 komt met een geavanceerde LED Light Show. Het ligvlak van de zonnebak is gevormd naar uw lichaam, zodat u heerlijk ontspannen kunt bijbruinen. Daarnaast is de zonnebank voorzien van een 3D-Sound-System voor een perfecte muziekbeleving.

 

Eenvoudige bediening

Bediening van de Ergoline 800 is zeer eenvoudig. De zonnebank is voorzien van een glazen bedieningspaneel met een groot display. Dit maakt het eenvoudig om vanuit een comfortabele positie uw bruiningsprogramma te selecteren. Mocht u toch assistentie nodig hebben, dan kunt u altijd één van onze medewerkers aanspreken.

Privacy policy / Cookiebeleid / Made by: Opticlick.nl