Veel gestelde vragen

Hoe lang je onder de zonnebank mag is verschillend van persoon tot persoon, maar over het algemeen kun je stellen dat een half uur onder de zonnebank per week gezond is voor de meeste mensen. Dit halve uur kun je verdelen in één, twee of drie keer zonnen in de week.
Door uw huid in te smeren met zonnecosmetica verzorgd en hydrateerd u de huid. Door gebruik te maken van zonnecosmetica blijft uw teint langer behouden.
Naast een mooie bruine teint heeft zonlicht of een zonsessie onder de zonnebank meerdere positieve effecten zoals; *Activeren van gelukshormonen. *Positieve werking op de botten. *Verlagen van de bloeddruk. *Voorkomen van botontkalking. *Stimuleert uw imuunsysteem. *Vermindering van depressies. *Verlaging van cholesterolspiegel. *Verbeterende bloedcirculatie. *Warmtebron voor de spieren. *VitamineD aanmaak.
Er bestaan veel misverstanden over zonnen tijdens de zwangerschap. De nodige fabels doen hierover de ronde. Maar hoe zit het nu echt? Je hoeft je geen onnodige zorgen te maken over de baby, maar houdt wel rekening met de kans op een zwangerschapsmasker. Ultraviolette stralen, waar zonlicht voor een deel uit bestaat, kaatsen niet op de huid af, maar dringen een beetje de opperhuid in. In die opperhuid doen ze hun werk. Wat ze precies doen en op welke diepte, hangt af van de golflengte van de straling. De indringdiepte van de ultraviolette straling is echter zo weinig dat de baby geen enkel risico loopt hiermee in aanraking te komen.
Onder de 18 jaar is zonnen onder de zonnebank niet toegestaan. De jonge huid is nog veel in de groei waardoor er sneller kans is op huidziektes en of huidschade. Vanaf 18 jaar kunt u bij ons verantwoord komen zonnen.
Ja dat mag , maar wel als de tatoeage helemaal hersteld is. Nieuwe tatoeage? Een nieuwe tatoeage kan je eigenlijk zien als een schaafwond. Dit heeft tijd nodig om te genezen. Wij raden daarom aan om, na het zetten van een tatoeage, minimaal 4 weken het zonlicht te vermijden. Als die 4 weken voorbij zijn, kun je weer lekker zonnen. Toch moet de tatoeage nog goed verzorgd worden. Wij adviseren dan ook om een zonnecosmetica te gebruiken om verkleuring van jouw tatoeage te voorkomen.
Bepaalde medicijnen (waaronder antibiotica) kunnen in combinatie met Uv-licht, vervelende reacties geven aan de huid. U kunt in het ergste geval een allergische reactie oplopen, pigmentvlekken krijgen of een andere huidreactie (denk bijvoorbeeld aan jeuk). Ook al is een antibiotica kuur beëindigd, dan kan dit na een paar weken nog steeds zijn invloed hebben.

Privacy policy / Cookiebeleid / Made by: Opticlick.nl