Zonnebanken

Voor verantwoord zonnen bent u bij Zonnestudio Sundreams aan het juiste adres. In onze zonnecentra in Dordrecht en Papendrecht kunt u al zonnen vanaf 10 euro. Bij Sundreams staan kwaliteit, veiligheid en hygiëne voorop. De medewerkers van onze twee locaties staan u graag bij met deskundig advies en wij bieden al onze klanten eveneens een gratis huidanalyse.

Zonnestudio Sundreams is aangesloten bij de vereniging SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen).

Diverse zonnebanken

Zowel in Dordrecht en Papendrecht hebben wij diverse Ergoline zonnebanken staan waaronder; De NIEUWE Ergoline Prestige 1600, Ergoline Prestige 1400, Ergoline Prestige 1100, Ergoline Excellence 800 (alleen in Papendrecht) en de Ergoline Affinity 600 (alleen in Dordrecht).


 

Ergoline Prestige 1600

Ook de Ergoline 1600 is te vinden in onze zonnebankstudio . Deze moderne zonnebank is geschikt voor de gevorderde gebruiker. Naast bruiningsresultaten biedt deze zonnebank ook tal van extra’s om uw sessie extra aangenaam te maken. Uniek aan de Ergoline 1600 is de combinatie tussen UV- en rood licht, waarmee u uw huid gelijktijdig bruint en verzorgt.

Op allebei de locaties van Zonnestudio Sundreams - in Dordrecht en Papendrecht - kunt u plaatsnemen onder de Ergoline 1600.

Ergoline Prestige 1400

Maak kennis met de Ergoline 1400: een krachtige zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Heeft uw huid al een beetje kleur opgebouwd? Dan is dit een geschikte zonnebank voor u. De Ergoline 1400 beschikt over geavanceerde UV-lampen en efficiënte schouderbruiners. Onder deze zonnebank bouwt u een mooie egale teint op.

U vindt de Ergoline 1400 op allebei de locaties van Zonnestudio Sundreams: in Dordrecht en in Papendrecht.


 

Ergoline Prestige 1100

Voor de gevorderde gebruiker is de Ergoline 1100 een zeer goede keuze. Wanneer uw huid al een beetje kleur heeft, kunt u verder bijbruinen onder deze geavanceerde zonnebank. Krachtige UV-lampen, een modern gezichtsbruinersysteem en diverse spaghettilampen zorgen ervoor dat uw hele lichaam mooi egaal bruin wordt.

Op allebei de locaties van Zonnestudio Sundreams - in Dordrecht en Papendrecht - kunt u plaatsnemen onder de Ergoline Prestige 1100.

Ergoline Excellence 800

De Ergoline 800 is een uitstekende keuze voor de beginnende gebruiker. De zonnebank is voorzien van 50 UV-lampen met Advanced Performance-technologie die garant staan voor een zeer goede bruiningsresultaten. Vier gezichtsbruiners en lampen zorgen voor een mooie egale kleur over uw hele lichaam.

Op de locaties van Zonnestudio Sundreams in Papendrecht kunt u plaatsnemen onder de Ergoline 800.


 

Ergoline Affinity 600

Neem plaats onder de Ergoline 600. Deze geavanceerde en comfortabele zonnebank is uitermate geschikt voor de beginnende gebruiker. Onder de Ergoline 600 kunt u veilig en verantwoord zonnen. Speciale lampen voor de nek, schouders en het gezicht zorgen voor een mooi egaal bruiningsresultaat.

Op de locaties van Zonnestudio Sundreams in Dordrecht kunt u plaatsnemen onder de Ergoline 600.


 

Privacy policy / Cookiebeleid / Made by: Opticlick.nl